Niet belangrijk? Wel nodig!

Inloggen
Winkelkarretje

Verantwoord ondernemen

Bij Offacility zijn we zo groen dat we bijna een bos lijken! OK, dat is misschien wat overdreven, maar we zijn wel trots op onze duurzame initiatieven. We leveren dus niet alleen alle artikelen die jij nodig hebt voor je bedrijf, maar zorgen ook goed voor onze planeet.

 

Duurzame artikelen

We hebben ons assortiment uitgebreid met duurzame artikelen, zoals papierwaren van gerecycled materiaal, kantoorartikelen van gerecycled plastic en diverse LED-verlichting. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Want duurzame artikelen gaan vaak langer mee (of verbruiken minder) en zijn daardoor op de lange termijn voordeliger.

 

Nieuw, gebruikt en hergebruikt

Is de cartridge of toner van je printer leeg? Dan kun je die bij ons inleveren, zodat ze hergebruikt kunnen worden. En hou je niet van die nieuwigheidsgeurtjes van nieuw kantoormeubilair? Goed nieuws! Je kunt bij ons ook terecht voor een tweedehands bureaustoel. Daar zit geen luchtje aan hoor, we hebben ze grondig gecheckt en gereinigd. Zo goed als nieuw dus, maar dan voordelig en duurzaam! Het enige wat jij nog hoeft te doen is lekker te gaan zitten en de printer uitzetten als je hem niet gebruikt.     

 

Minder papier

Goed nieuws voor het milieu en voor jouw stapel papierwerk: onze pakbonnen krijg je digitaal! Geen gedoe meer met printen, we sturen het allemaal naar je inbox. Maar als je toch nog nostalgisch bent naar het geluid van de printer en het gevoel van papier tussen je vingers, dan kun je bij ons je papieren drukwerk bestellen (van gerecycled papier als je wilt). Da’s toch veel leuker dan een pakbon! 


Centraal magazijn in het zonnetje

Met ons enorme aanbod aan artikelen gaan er natuurlijk veel pakketjes de deur uit. Om onze logistieke dienstverlening milieuvriendelijk te houden, zetten we ons centraal magazijn graag in het zonnetje! Niet alleen omdat de maar liefst 3000 zonnepanelen op het dak zorgen voor een klimaat-neutraal magazijn, maar ook vanwege de efficiënte en duurzame logistiek. Zo zorgen we bijvoorbeeld voor minder transportwagens op de weg, door orders zonder omwegen bij de klant te bezorgen. We leveren een bijdrage aan het terugdringen van de afvalstroom, door het formaat van de verzenddoos af te stemmen op de bestelling (één pen doen we dus nooit in een formaatje-koelkast-doos!) en voor de bescherming van de artikelen gebruiken we oud karton of milieuvriendelijke luchtzakjes. Daarnaast maken we de cirkel rond, door onze verzenddozen en pallets te hergebruiken.

 

Op weg met minder CO2-uitstoot

Omdat we bij Offacility alles kunnen leveren en orders van verschillende afdelingen binnen een bedrijf bundelen, gaan er minder pakketjes de deur uit. We bezorgen onze pakketjes dus niet alleen zonder omwegen (minder transport en arbeidsuren), maar gebruiken ook minder verpakkingsmateriaal. Minder afval, minder CO2-uitstoot én minder kosten dus. Goed voor het milieu en voor je budget!          

 

 

Daar kunnen we wel chocolade van maken

Ook zo gek op chocolade? Kies dan voor een chocoladereep uit ons Tony’s Chocolonely assortiment, dan zorg je goed voor mens en milieu (en zeg nou zelf, die waanzinnige smaken zijn toch gewoon onweerstaanbaar voor elke milieubewuste fijnproever?) Zo kun jij verantwoord genieten en dragen we samen bij aan de missie van Tony’s Chocolonely: chocolade 100% slaafvrij maken.

 

Dus, de volgende keer dat je bij ons bestelt, weet dan dat Offacility niet alleen een enorm aanbod heeft, maar dat we ook bijdragen aan een duurzamere wereld. En wie weet, misschien krijg je wel wat extra groene inspiratie tijdens het gebruik van onze duurzame artikelen.

 

Wordt het je groen en geel voor de ogen van al die duurzame initiatieven? Neem geen blad voor de mond en stel ons je vraag of vertel je verhaal. Je kunt ons bellen op 040 843 65 75.

Niet zo’n prater? Stuur een berichtje via het contactformulier, een e-mailtje naar info@offacility.nl of je postduif (da’s pas milieubewust!) naar het Emopad 35B, 5663 PA Geldrop.

 

PS: Word je blij van onze initiatieven? Print deze pagina dan niet uit, maar leer ‘m uit je hoofd. Dat scheelt weer inkt en een papiertje J

Winkelkarretje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen